Proxia.Live je systém, prostredníctvom ktorého budete môcť zobrazovať informácie z rôznych zdrojov na informačných paneloch vo vašich priestoroch.

Informačné panely Proxia.Live využijú:

Reštaurácie a jedálne

Oslovte zákazníkov pútavým zobrazením denného menu, špecialít, dezertov i nápojov. Kvalitná fotografia povie viac ako slová. Informačný panel vo vašej prevádzke podporí predaj a prinesie vyšší zisk.

 

Školy

Mladí ľudia a moderné technológie jednoducho patria k sebe. Staňte sa aj vy modernou školou s pokrokovými technológiami. Poskytnite svojim žiakom a študentom prehľad o zmenách vo vyučovaní či suplovaní a informujte ich o novinkách školy na elektronickej nástenke. Môžete si vybrať z dvoch variánt a to dotykovej alebo nedotykovej. Systém je možné prepojiť s web stránkou školy, jedálnym lístkom, facebookom a inými zdrojmi.

 

Zdravotnícke zariadenia a lekárne

Informovanosť a prevencia sú v súčasnosti veľmi dôležité. Umožnite svojim pacientom, aby boli čo najviac informovaní už pred vstupom do ordinácie. Pomocou informačných panelov sa dozvedia o novinkách z lekárskeho prostredia. Dôležité oznamy nebudú musieť hľadať na neprehľadných nástenkách, ale im padnú hneď do oka. Systém umožňuje zobraziť aj ďalšie zaujímavé informácie ako napr. akciové produkty, odchody MHD, počasie v lokalite a mnohé iné.

 

Firmy, obchody aj verejný sektor

Zvýšte si Vaše šance na trhu digitálnou reklamou. Oslovte okoloidúcich prostredníctvom elektronických panelov, ktoré je možné umiestniť nie len do priestorov predajne, ale aj výkladu. Systém Proxia.Live Vám vo firme výrazne pomôže zvýšiť efektivitu práce napr. pri plnení cieľov, rýchlou informovanosťou a to všetko v reálnom čase.

 

Celý systém je možné ovládať prostredníctvom aplikácie vo vašom telefóne alebo počítači. V prípade viacerých informačných panelov je možné určovať obsah samostatne pre každý panel. Všetky informácie, ktoré sa majú zobrazovať, si jednoducho nakonfigurujete a k dispozícii je tiež prepojenie so sociálnymi sieťami či YouTube kanálom.

Viac informácií nájdete na produktovej stránke Proxia.Live

Zobrazujte obsah pomocou Proxia.Live