LUNCHMENU.TODAY predstavuje moderný systém správy denného menu, ktorý vám umožní presne sledovať objednávky a výdaj jedál. 

S týmto moderným systémom sa vám nestane, že si stravník deň vopred na lístku orazí jedno menu, ale prevezme si celkom iné. Objednávací systém spravujete celkom jednoducho. Ľudia jedia očami. Jedlo odfotíte mobilným telefónom, zobrazíte na výstupnom paneli a vaši stravníci si objednajú menu elektronicky. Minimalizuje tým problémy s objednávkami aj výdajom jedál. 

LUNCHMENU.TODAY je kompletný systém, ktorý umožňuje:

  • správu jedální s unikátnou možnosťou definovať výdajne jedla
  • pre každú výdajňu a zákazníka definovať zoznam stravníkov
  • sledovať objednávky jedál
  • sledovať platby stravníkov s komplexnými štatistikami

Vaši stravníci si objednávajú jedlá prostredníctvom mobilnej aplikácie, kde si môžu vytvoriť, stornovať alebo preobjednať stravu. Každý stravník má svoj QR kód, ktorý majú v mobilnej aplikácii a pomocou neho alebo obedovej karty s kódom si prevezme jedlo podľa objednávky. Vďaka systému LUNCHMENU.TODAY sa vyvarujete situácii, že by si stravník zamenil jedlo pri prevzatí ako je to bežné pri klasickom objednávaní stravy cez papierové stravné lístky.

Zákazníkom, ktorí využívajú tento systém výrazne ušetria čas pri spracovávaní objednávkových lístkov a tým sa im značne znížia náklady na správu jedálne. Systém je vhodný tak pre podnikový sektor, kde si stravníci objednávajú jedlo prostredníctvom mobilného telefónu alebo terminálu, ako aj pre školské jedálne, kde sú určité špecifiká ako napr. automatické objednanie, ktoré nie je bežné v podnikovej sfére.

Systém je efektívny a cenovo férový. Rovnako ako pri ostatných našich riešeniach, systém je založený na poplatkoch za aktívnych používateľov. Aj s produktom LUNCHMENU.TODAY prinesiete svojim stravníkom využívanie najmodernejších technológií v oblasti IT ako je podpora mobilných telefónov, čítačiek, kariet a pod.

Vyberte si jedlo očami