Leto na Evanjelickej základnej škole Zlatice Oravcovej v Rimavskej Sobote patrilo príprave na nový školský rok.

V budove školy sme inštalovali infopanely Proxia.Live, ktoré prinášajú žiakom a učiteľom všetky dôležité informácie.

Moderné technológie na škole? Viac ako investícia do informovanosti

Mladí ľudia majú dnes lepší prehľad o moderných technológiách ako stredná či staršia generácia. Je pre nich prirodzené prostredníctvom nich získavať aj rôzne informácie. Oznamom na papieri, v školskom rozhlase, či na bežných nástenkách preto často nevenujú dostatočnú pozornosť. Svet mladých dnes patrí obrazovkám, ktoré ich dokážu upútať oveľa efektívnejšie. Na novom informačnom paneli Proxia.live v Rimavskej Sobote si nájdu všetko o dianí v škole a množstvo iných oznamov oni, aj ich rodičia.

 

Údaje z rôznych zdrojov

Elektronická nástenka zobrazuje údaje z viacerých zdrojov:

- Novinky a aktuálne oznamy školy o všetkých udalostiach.

- Čas zvonenia na najbližšiu hodinu, čo znižuje počet meškaní na začiatok vyučovania.

- Suplovanie vyučovacích hodín pre každú triedu aj s informáciami o tom, kto bude hodiny suplovať.

- Jedálny lístok s menu obedov na celý týždeň.

- Odchody MHD do okolitých dedín.

- Aktuálny čas, dátum a počasie v lokalite.

- A veľa ďalších informácií

 

Infopanel do zborovne

Samostatný infopanel sme inštalovali do zborovne pre učiteľov. Infopanel zobrazuje informácie o suplovaní z pohľadu učiteľov, k dispozícii je tiež jedálny lístok. Elektronická nástenka šetrí čas aj výdavky na tlač dokumentov. Namiesto vytlačenia informácií na papier a ich umiestnenia na bežnú nástenku, kde sa často strácali v mori iných príspevkov, si každý učiteľ všetko vyhľadá na prehľadnom infopaneli.

 

Pokrokové technológie pre každú školu

Elektronická nástenka Proxia.Live nájde využitie na každej škole. Prínos pokrokových technológií ocenia žiaci aj učitelia. Systém je možné prepojiť s web stránkou školy, jedálnym lístkom, Facebookom a inými zdrojmi.

Infopanely obsahujú množstvo modulov, pričom ich správa nie je vôbec zložitá. Vytvoríte obsah alebo vyberiete jeho zdroj, ktorý sa prepojí s úložiskom. Všetky informácie sú uložené v cloude na jednom mieste. Pomocou časovej funkcie TIMELINE sa zobrazujú na infopaneli. S nastavením systému, jeho inštaláciou aj pri akýchkoľvek otázkach je vám plne k dispozícii naša podpora na mieste i na diaľku.

Proxia.live už aj v základnej škole v Rimavskej Sobote